Vertaling

Vertalen, dat is de kernactiviteit van vertaalbureau ElaN Languages. Onze gespecialiseerde vertalers zetten al uw teksten feilloos om in een taal naar keuze, binnen uw deadline. Hoe strak die ook is.

 

Elke vertaling gaat bij ElaN Languages door de handen van twee native speakers. De eerste vertaalt uw brontekst, de tweede reviseert uw vertaling tot in de puntjes. De aard en de moeilijkheidsgraad van de vertaling doen er niet toe.
 

Topvertalers zijn gegarandeerd, want wij evalueren ze permanent. Alleen diegenen die het beste scoren, schakelen we in.

 

Dringende of complexe vertaling? U betaalt niets extra. Elke talencombinatie is mogelijk, geen onderwerp of bestandsformaat gaan we uit de weg.

Vertaling - vraag uw offerte

Profiteer van een scherpe prijs voor uw vertaling, met of zonder revisie.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte

Persoonlijke begeleiding

Onze projectmanagers behartigen uw vertaalopdrachten van a tot z en hebben een pasklaar antwoord op al uw vertaalvragen. En dankzij ons onlineplatform MyTranslation behoudt u eenvoudig het overzicht.

Goedkoper vertalen

ElaN Languages heeft een ISO 17100-certificaat. Uw vertalingen worden dus altijd gereviseerd door een tweede native speaker. Uw garantie op kwaliteit.

 

Maar in sommige gevallen is zo’n revisie van minder belang. Denk maar aan interne bedrijfsdocumenten of teksten die in beperkte kring gelezen worden. Kies dan voor een vertaling zonder revisie. Meteen dé oplossing voor wie zijn vertaalbudget onder controle wil houden. Deze optie geldt uitsluitend voor vertalingen tussen het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

Wilt u weten of een revisie van uw vertaling wel nodig is? Bel of mail ons gerust:
customerservice@elanlanguages.com - +32 (0) 11 49 04 68.

ISO-gecertificeerd
1800 freelancevertalers
30.000 vertaalopdrachten per jaar
50.000.000 vertaalde woorden per jaar