ELAN Logo

Laat uw merk uitblinken met
 

Met de AI-gestuurde contentservices van ELAN spreken bedrijven en overheden klare taal en worden ze overal ter wereld gehoord.

Coca-Cola
BNP Paribas
SAP
Bosch

Taaldiensten met een stevige dosis innovatie

ELAN Languages combineert de nieuwste technologie met taalkundige expertise tot taaldiensten zonder voorafgaande. Alles draait om innovatie, en daar plukt u de vruchten van. Want door onze oplossingen met de wereld mee te laten evolueren, spelen wij nu al in op wat de markt morgen nodig heeft. Op zoek naar een partner voor bedrijfscommunicatie die overtuigt, met diensten die even betrouwbaar als baanbrekend zijn? In ELAN Languages hebt u die gevonden.

U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan taaloplossingen, van feilloze vertalingen tot tolkwerk, creatieve content en mediaservices op maat van elke sector. Daarbij combineren we AI-gestuurde tools slim met het unieke inzicht van menselijke taalkundigen. Het resultaat: uw project wordt niet alleen efficiënt uitgevoerd, maar ook met de juiste culturele en contextuele nuances. Wereldwijd helder en overtuigend communiceren? Kies voor ELAN Languages. Samen slopen we elke taalbarrière.

Snel, doeltreffend en onder het goedkeurend oog van klanten

De proef op de som

Bij ELAN Languages doen we veel meer dan woorden naar een andere taal omzetten. We werken ongeëvenaard snel én krijgen van onze klanten keer op keer een absolute topscore. Flitsende doorlooptijden, klanten die steeds lovende feedback geven, een robuuste service … Kriebelt het al om te ontdekken hoe we uw communicatie precies en professioneel zouden aanpakken?

< 2 u.

Doorlooptijd

Op de wereldmarkt geldt: wie niet voorop loopt, blijft achter. Tijdig communiceren is dus cruciaal. Dat begrijpen we bij ELAN Languages als de beste. Een vertaling nodig in een recordtijd? Daarvoor is er onze Fast Track Service.

98%

Klanttevredenheid

We zijn erg trots op onze hoge klanttevredenheidsscore. Die geeft aan dat onze klanten van onze kwaliteit en uitstekende service houden. Veel is te danken aan ons weergaloze oog voor detail, onze oplossingen op maat en onze snelle, vriendelijke klantenservice. We zijn pas tevreden als we alle wensen vervullen of zelfs overtreffen.

3x sneller

Matching van een tolk op afstand

Dankzij onze drang naar innovatie maken we sneller dan ooit korte metten met taalbarrières. Zo is de snelheid van onze tolkdiensten op afstand verdrievoudigd. Vloeiend communiceren in verschillende talen was nog nooit zo makkelijk, waar en wanneer ook.

Reactie binnen 2 uur

Vraag nu uw offerte aan

Vul ons aanvraagformulier in en geef snel en eenvoudig aan welke taaldiensten u nodig hebt. Zo weten wij precies wat we nodig hebben om een aanpak op maat uit te werken voor uw project.
ELAN Languages is een echte partner die ons in meer dan 25 talen ondersteunt. Met onze platforms laten we over de hele wereld administratieve en financiële processen vlot en slim verlopen voor organisaties en bedrijven. Maar al te goed beseffen we dat Unifiedpost Group zo succesvol is omdat we erin slagen elk platform af te stemmen op de plaatselijke doelgroep. We zochten dan ook een betrouwbaar vertaalbureau met voldoende expertise dat niet terugdeinst voor strakke deadlines.
Unifiedpost Group
Véronique Flamand-Somers
Unifiedpost Group

Nieuwste artikels

Uw vakjargon vertaald – Altijd feilloos en consequent

12.05.2024

Uw vakjargon, dat kent u. De terminologie van uw sector, die kent u. Het goede nieuws? Vertaalbureau ELAN Languages kent ze ook. Of het nu gaat om een financieel jaarverslag in het Engels, een technische handleiding in het Japans of een medische bijsluiter in het Italiaans, wij vertalen al uw (vak)jargon met de grootste precisie.

Lees meer →

Scoor online met uw meertalige content (met gratis SEO-trefwoordenonderzoek)

12.05.2024

Eenvoudig of complex. Het ene vertaalproject is het andere niet. Neem nu de vertaling van uw website in meerdere talen of regelmatige updates van andere onlinecontent, zoals webshops, klantenplatforms, gebruikersinterfaces, apps … U kunt er uiteraard zelf handmatig mee aan de slag. Al duiken er dan vast snel obstakels op.
U riskeert namelijk het overzicht kwijt te raken. Om nog te zwijgen van de tijd die het u kost om alles vlekkeloos online te krijgen.

Lees meer →

Vijf redenen om te kiezen voor ELAN Languages als vaste (ver)taalpartner

12.05.2024

Uw bedrijf doet zaken over de grenzen heen? U stuurt uw marketingboodschappen in meerdere talen de wereld in? Dan hebt u vroeg of laat vertalingen nodig. Dat die professioneel en feilloos moeten zijn, spreekt voor zich.

Lees meer →

Uw vertaalofferte – Transparantie troef

12.05.2024

Eerlijk duurt het langst en een woord is een woord bij ELAN Languages. Op uw offerte vindt u dan ook één tarief waar we ons aan houden. Dat maakt het (h)eerlijk helder voor u. Bijkomende toeslagen of andere onaangename verrassingen op uw factuur? Niets in de handen, niets in de mouwen. Met onze offerte spelen we open kaart.

Lees meer →

Ga voor topvertalingen met deze drie gouden tips

12.05.2024

Of het nu gaat om een vertaling, copywriting, ondertitels of een voice-overproject: onze vertaalexperts zorgen steevast voor een feilloos eindresultaat. Maar zo’n topvertaling komt niet zomaar tot stand – ook u kunt daar uw steentje aan bijdragen. Daarom geven we u graag deze drie tips om het vertaalproces zoveel soepeler en voordeliger te laten verlopen.

Lees meer →